Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin pitäjä
Kansallisgalleria
Kaivokatu 2
00100 Helsinki
Y-tunnus 0800570-3

Rekisteriä hoitava henkilö
Museokauppatoiminnan päällikkö Mari Alijoki
puhelin: +358 294 500 343
sähköposti: etunimi.sukunimi@fng.fi

Rekisterin nimi
Kansallisgallerian verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste
Henkilö on rekisteröitynyt Kansallisgallerian verkkokaupan asiakkaaksi.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on Kansallisgallerian verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Kansallisgallerian verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen, tilastollisiin tarkoituksiin ja markkinointiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Kansallisgallerian verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin pitämät tiedot
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tietojen luovutus
Tietoja ei luovuteta Kansallisgallerian ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin tietojen käsittely edellyttää salasanaa ja käyttäjätunnusta sekä riittäviä käyttöoikeuksia. Rekisteri on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja tietojen käyttöä valvotaan.
Rekisteri sijaitsee Kansallisgallerian verkkokaupan teknisen palveluntarjoajan ylläpitämällä salasanasuojatulla palvelimella.